Elite League of Legends Teleport-technieken om je vijand te doden

Dagelijks loggen veel spelers uit alle delen van de wereld in op LoL om te spelen. Jammer genoeg worden velen van hen verpletterd door de deskundige weinigen die alle technieken van het spel kennen. De meer bekende technieken hebben vaak betrekking op een van de minder gebruikte summoners-spreuken in openbare games, de zeer bruikbare maar meestal als vanzelfsprekende teleport-spreuk, en hoewel deze tactieken een paar weken kunnen duren om onder de knie te krijgen, duurt het slechts een paar momenten om te lezen en leer ze.

& nbsp; Fiddlesticks 'Surprise

Als er ook maar één geluid is dat angstig in het hart van elke ervaren LoL-speler terechtkomt, zijn misselijkmakende Caw! Kras! Van Fiddlestick & rsquo; s afschuwelijke ultieme dat niets minder dan een gebied van effect betovering van ondergang voor elke is gevangen in zijn kielzog. & Nbsp; Het probleem met deze spreuk is de 2 seconden kanaaltijd die de speler nodig heeft om wijs te zijn wanneer hij of zij klaar is om aan te vallen. Verrassend genoeg begrijpt een klein aantal spelers de kracht van deze ultieme combinatie in combinatie met het nut van de betovering van de teleport-summoner.

De beste manier om met deze techniek op je vijanden te vallen, is om een ​​wieg neer te leggen in de onderste struiken op de onderste of bovenste rijstrook van de kaart. Als dit goed gebeurt, kun je teleporteren op de achterkant van je vijand en in het geheim wachten op de perfecte timing om te lanceren vanuit de staking en struiken.

Nunu & s Trap

Nunu is bekend in LoL en heeft een van de beste ultimaten in het spel, in staat om het hele team in zijn grote straal te slikken en ze in een hoop stukjes te laten exploderen. Helaas is dit misschien wel het moeilijkste om te landen in de LoL-game, omdat het een lange, stationaire manier heeft die gemakkelijk kan worden onderbroken en gemakkelijk kan worden verlaten, & nbsp; dat is natuurlijk tenzij je die teleport-summoner-spreuk bezit.

Dit is een efficiënte techniek bij het groeperen van hotspots, zoals Baron, Dragon, of een korte afstand voor je centrale toren. Een afdeling een klein stukje voor je mid-tower plaatsen, is met name lonend, alsof je teleporteert en uiteindelijk cast terwijl je vijanden je toren aanvallen, ze worden ingeklemd en onder druk gezet om over te dragen naar de toren waar al je teams staan wachten op, of terug naar je toe voor een bevriezing van de ultieme dood.

Dit zijn slechts enkele van de teleport-trucs om je vijand te vernietigen. Zorg ervoor dat je deze stappen nauwkeurig uitvoert voor een succesvol LoL-spel.