Een uitgebreide handleiding op Learning Hecarim

Een uitgebreide handleiding over Learning Hecarim:

Maak je klaar om de oppositie met Hecarim te veroveren!

Summoner Spells / Runes:

Voor summoner spells, je zal nemen ofwel ontbranden of geest. Wanneer je nodig hebt om een ​​tegenstander te stoppen genezing (ex: Mundo, Soraka, Fiora, etc.) Ignite is een must. Als je geen behoefte heeft aan Ignite geneest reductie, dan ghost moet uw prioriteit zijn.

Veroveraar vs. Predator is een debat dat veel Hecarim spelers gebruikt om te worstelen met. Hoewel roofdier is een eerlijke keuze, het is nu algemeen bekend dat overwinnaar is superieur. Dit is niet alleen het gevolg van de extra AD u zult ontvangen, maar ook van de krankzinnige genezing die veroveraar biedt. Dat gezegd zijnde, uw primaire runes is als volgt:. Veroveraar, Triumph, vasthoudendheid, en Coup De Grace

Uw secundaire runen Ik heb het opgesplitst in twee situaties voor u. U kunt gaan voor de inspiratie boom als je het nemen van Ignite en uitvoeren Magical schoeisel en Cosmic Insight. Als u besluit om een ​​spook te voeren, moet je gaan voor de tovenarij boom en neem Celerity en Waterwalking. Deze runes vindt u de meest optimale resultaten die je zo wanhopig op zoek naar te geven!

Build

Voordat we zelfs in elk gameplay tips en trucs, we moeten ervoor zorgen dat u de juiste items om je klaarstoomde voor succes!

Om uw keuze laarzen eenvoudig te houden, als de tegenstander samenstelling is vooral AD / Auto-aanval gebaseerde, ga Ninja Tabi's. Als het vijandelijke team heeft meestal AP schade en veel CC lockdown, ga Mercury's Treads.

Summoners vaak vraag die smite item is het beste voor onze pony, Hecarim. In een kort antwoord, neem krijger 90% van de tijd, vooral als je vooruit. Alleen maar leiden tot cinderhulk als je team heeft behoefte aan een tank en je bent ver achter bij de vijand Jungler / het vijandelijke team. Blue smite zal u goed van dienst in de meeste scenario's, zoals het gebruik ervan zal 20% bewegingssnelheid stelen van de vijand. Dit smite zal niet alleen vertragen je tegenstander, maar ook stapels goed met passieve Hecarim's die hem in staat stelt om AD te krijgen gelijk aan een percentage van zijn bewegingssnelheid.

Voorbij de jungle punt, uw core items gaan Tri-Force en Sterak's Gauge zijn. Deze items gaan naar uw belangrijkste stroompieken zijn, dus kijk toneelstukken maken als je ze eenmaal hebt voltooid. Om round-out van uw te bouwen, kunt u klaar bent met twee van de volgende: Spirit Visage, Thornmail, Deadman's Plate, Guardian Angel, Randuin's Omen, of Youmuu's Ghostblade. Spirit Visage zal uw beste optie in AP zware teams. Thornmail zal goed doen als je wilt naar een AD zware comping die specifiek gaat om een ​​veel van genezing te stoppen. Randuin's Omen zullen het beste van dienst in Crit-Heavy Nog geen. Deadman's en Guardian Angel doen het goed in AD Nog geen (non-healing), en beide zullen u een schade stijging ten opzichte van Thornmail of Randuin's Omen geven. Gebruik je gezonde verstand en met de tijd, zult u in staat om deze items te gebruiken in verschillende situaties

Gameplay / Mechanics:

Hoewel ik u heeft ingesteld voor succes met een onberispelijke rune keuzes en de perfecte bouwen, je zult nog steeds nodig om te begrijpen hoe te Hecarim gebruiken om zijn volledige potentieel.

Om te beginnen, te wennen aan smashing Q totdat je pink is pijnlijk, omdat je nodig hebt om lage cooldown Hecarim van misbruik op zijn Q. Je moet ook beseffen dat bijna alle Hecarim's outplay potentieel komt voort uit zijn W. Hoewel deze spreuk won' t weet schokkende hoeveelheden van de schade, zal het u genezen .. als .. veel. Je voelt je als Wolverine. Om het volledige gebruik van Hecarim's W, zorg ervoor dat je het niet werpen als je volledige gezondheid. De beste tijd om W van de pony's te gebruiken is als je in het midden van een team gevecht, want het zal AOE genezen voor een deel van de schade die de vijanden van elke bron!

ganking efficiënt op pre-6 Hecarim is net zo eenvoudig als het krijgen van achter je tegenstander, het activeren van je E, en duwen ze naar je team. Bij het bereiken van level 6, zal uw belangrijkste combo voor ganking zijn om uw E activeren als je rennen naar je tegenstander, R achter hen, zodat ze vreesden achteruit, en dan eindigen uw E duwen ze nog dichter bij je bondgenoten.

In team gevechten, Hecarim kan big time schitteren als hij correct gespeeld. Net als bij uw post-6 ganking routine, moet je doel zijn om R achter een carry en E hen naar je teamgenoten. Het belangrijkste verschil is dat je ook moet worden op de uitkijk voor wanneer de vijand team is allemaal gegroepeerd in een krappe ruimte samen, zoals u kunt dan spam uw ultieme op de top van hen. angst voor de duur van uw ult wordt verlengd op basis van uw afgelegde afstand, dus krijgt een enorme angst op het vijandelijke team in het midden van een team gevecht als je in staat bent om.

Geschreven door: Drake (Kross) Farster voor DOJO Digital, een Bristol Digital Marketing Agency