Een korte introductie in League of Legends

Als je nog nooit League of Legends hebben gespeeld, kan het gemakkelijk te voelen overweldigd door de veelheid van kampioenen kiezen uit en leren spelen. League of Legends is eenvoudig te leren dankzij het eenvoudige ontwerp, maar bevat een aantal verschillende spelenStyles voor u om uit te kiezen.

Wat is het doel?

Het doel van elke wedstrijd is om je vijand Nexus te vernietigen. De Nexus fungeert als uw thuisbasis en de laatste lijn van verdediging. Je moet vechten naar de andere kant van de kaart om je vijand Nexus tijdens het vechten andere spelers in PVP, player versus player, evenals NPC minions en torentjes.

Jij en je tegenstander hebben minions dat de vijand in golven aanvallen. Je minions zijn je belangrijkste middel van het vernietigen van de vijand Nexus, maar ze kunnen torens niet alleen verslaan. Dit is waar je vandaan komt. Het is aan de speler om vijandelijke torens te vernietigen en laat je minions aan vooraf.

Probeer nooit een toren alleen vernietigen. U moet het mogelijk maken je minions om eerst te gaan naar het torentje vuur trekken. Zodra al je minions zijn gedaald, is het cruciaal om terugtrekken totdat versterkingen arriveren. Als de toren u is gericht, uit te voeren. Escape staat voorop; je kunt niet overleven als u in torentje vuur staan.

Getting Stronger

In tegenstelling tot andere online games, zoals World of Warcraft, League of Legends is geen slow-karakter bouwspel. Uw kampioenen resetten na elke wedstrijd, het verliezen van alle niveaus, items en goud gewonnen tijdens het spel. Terwijl sommige spelers dit ongetwijfeld beschouwen als een slechte zaak, is het mogelijk elke wedstrijd te beginnen aan elkaar gewaagd.

Je doet ervaring door in het gebied wanneer vijanden verslagen. U gold ook verdienen door het verslaan van vijanden. Naarmate het spel vordert, kunt u terugkeren naar je basis te upgrade items te kopen met het goud dat je hebt verzameld.

Zoals je ervaring op te doen, krijg je niveaus. U kunt maximaal niveau naar niveau zes. Op dit punt in het spel, kun je de ultieme aanval van je kampioen te ontgrendelen. Dit is een zeer krachtige aanval die een belangrijke impact hebben op de uitkomst van de wedstrijd als adequaat gebruikt kan hebben.

Het bevorderen van de Enemy

Het uiteindelijke doel van elke wedstrijd is om de vijand Nexus te vernietigen. Dat kun je niet doen zonder het bevorderen van over het slagveld, maar niet zomaar blindelings in rekening te brengen. Het is essentieel om te verblijven in de stegen aan het begin van een wedstrijd.

Er zijn drie rijstroken op elke kaart. Dit zijn top, mid (midden), en bot (onderaan). Er zijn gebieden tussen deze banen, maar deze gebieden bevatten krachtige monsters die aanvallen op iedereen die te dichtbij komt. Naarmate het spel vordert, kunnen maken, moet deze monsters voor een gouden uitbetaling, maar je moet een paar levels eerste te winnen.

Conclusie

Het leren van de grondbeginselen van League of Legends is het makkelijke gedeelte. Nu is het tijd om je favoriete kampioenen, binnen en van buiten te leren. Veel van de mensen die het spelen van League of Legends vandaag spelen al jaren, dus wees niet ontmoedigd als je niet uitstappen om de beste start. Blijf oefenen en leren je kampioenen om beter te worden.