De winnaarsmentaliteit in League of Legends

League of Legends is een van de meest productieve Esports titels ooit gemaakt.

Het heeft gezien amateur-spelers stijgen als kampioenen, het winnen van miljoenen dollars, en wordt gevierd door tientallen miljoenen mensen over de hele wereld.

Met een dergelijke hoge inzet op de lijn, met de juiste mentaliteit is het halve werk als het gaat om uw succes.

Dit kan zo simpel zijn als gewoon spelen met vertrouwen en het vermijden van het kantelen.

Het actief beheren van uw mentaliteit terwijl ze tegen elkaar gaat een lange weg om ervoor te zorgen je speelt om het beste van uw vermogen.

Spelen met vertrouwen

Het hebben van vertrouwen in uw vaardigheden verbetert onmiddellijk uw gameplay, onafhankelijk van die vaardigheden die echt is of niet.

Door vertrouwen te spelen, speel je met een doel. Je je houdt aan het plan en niet de tweede raden jezelf, dat je tegenstander minder van een kans geeft om te profiteren van uw besluiteloosheid.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om uw vertrouwen in je spel te verhogen.

 • Kijk naar de profs te spelen je kampioen

  Kijken hoe de beste spelers in de wereld te spelen bepaalde kampioenen kunnen openen een enorme kans om te leren. Bekijk hun bouwt, hun timings, en te analyseren waarom ze maken de beslissingen die ze doen.

  • Kijk naar YouTube tutorials

   Er zijn tal van video's online kunt u kijken om je spel kennis te vergroten. Game kennis is uw begrip van genuanceerde spel mechanica, kaart lay-outs, punt synergieën, en alles daar tussenin. Hoe meer je kijkt hoe meer je weet.

   • De praktijk met een doel

    Als u oefent, doe dat dan met een specifiek doel voor ogen. Bent u op zoek naar een betere ondersteuning speler te worden? Of sterven minder elk spel? Door het beoefenen van voor bepaalde doelstellingen kunt u in de gaten in je spel te vullen en stollen uw sterke punten.

    Do not Tilt

    Tilt is wanneer je laat verliest en slechte prestaties om je boos te maken, wat op zijn beurt leidt tot meer verliest en nog erger optredens. Het is een ELO branden, wrede cirkel.

    Het vermijden van tilt is van vitaal belang voor het behoud van een winnende mentaliteit. In staat zijn om uw kalmte te houden kun je beter laat-game beslissingen die het verschil tussen winst en verlies kan zijn.

    Het helpt ook met multi-game lang competitieve klasse, waar je meerdere kaarten te spelen.

    Voor het beheren tilt je een paar dingen doen. Probeer het nemen van een korte pauze om de paar games om je geest te ontspannen en strek je benen. Als je op een losing streak, hangt u het toetsenbord en de muis voor een dag. Vergeet niet om te ademen tijdens games en houd een helder hoofd.

    Herinner aan het eind van de dag het is maar een spelletje. Toegegeven het is een zeer belangrijke wedstrijd, met veel geld en tijd investering, maar het is een spel allemaal hetzelfde.

    Deze twee zijn de meest kritieke onderdelen van het handhaven van een winnende mentaliteit voor elk spel, niet alleen de arena. Er is nog veel meer kon je wel doen. Vermijd uitbranden, blijven van de meta, en het bestuderen van de speltheorie zijn slechts een paar voorbeelden. Het is niet gemakkelijk, maar het is de moeite waard.