De toekomst van LOL Game onthuld

Talloze mensen zijn League of Legends tegengekomen en vinden dit een leuke, dwaze en competitieve game. Velen hebben inderdaad hard gewerkt om de echte evolutie van League of Legends te leveren, en door de positieve feedback en opmerkingen is het gewoon eerlijk om te zeggen dat game-ontwikkelaars een geweldig spel hebben gecreëerd dat zorgt voor de meest opwindende en verfijnde gameplay-ervaring die alleen League of Legends is kan bieden.

Toekomst van LOL Game volgens Founders of Riot

Volgens recente statistieken van Riot Games heeft LOL ongeveer 100 miljoen unieke en actieve maandelijkse gebruikers verzameld. Dit is een cijfer dat zelfs verdubbelt sinds de lancering.

Iets heel groots werd exclusief bedacht door twee mannen Marc Merril en Brandon Beck, de oprichters van Riot Games en hebben het MOBA-genre naar de hemel gestuurd. Het paar heeft het gamingbedrijf een decennium lang geleid. Ze reflecteren nu in de reis en waren het Riot-bedrijf met meer dan $ 1,4 miljard geraamde inkomsten volgend jaar.

LOL-kampioenen & rsquo; Zwembaden hebben meer dan 130 speelbare personages gezwollen. Is het genoeg en zal The Riot stoppen met het maken van meer?

Volgens Brandon Beck is een van de gemeenschappelijke uitdagingen om meer kampioenen binnen te halen, dat dit de toegangsbarrière en de hoeveelheid kennis die je hebt om het spel gaande te houden, kan opheffen. Telkens wanneer ze complexiteiten of leerbarrières toevoegen, houden ze serieus rekening met de kosten. Ze dachten veel na over de kosten en besloten dat er veel mogelijkheden zijn om hiermee om te gaan, maar ze zullen de brug oversteken als dat moet. Het bedrijf wil op korte termijn geen overhaaste beslissingen nemen.

Om deze redenen doet het bedrijf blijkbaar nog steeds veel rework; er zijn genoeg andere charmante kampioenen die wat stof verzamelen, of het is al een tijdje geleden dat ze terug willen, en ze hebben ze aangeraakt.

League evolueert voortdurend en individuen kunnen in de toekomst meer verwachten van League of Legends, inclusief drastische wijzigingen die ze willen implementeren voor de verbetering van het spel en gamers & rsquo; ultieme ervaring. & nbsp; De toekomst van League of Legends is veelbelovend en gamers kunnen het beste van dit spel verwachten, zoals spanning, plezier, concurrentievermogen en genot. & Nbsp; Meer mensen worden verondersteld om door te gaan met het spelen van dit spel, zelfs in de toekomst. League of Legends is inderdaad een intrinsiek onderdeel van de gaming-community, en dit blijft zelfs de komende jaren zo.