De meeste Toxic League of Legends Pros

League of Legends is razend populair. Helaas, door de jaren heen, het is besmet met giftige spelers. Het grootste deel van de toxiciteit komt van worden gevlamd of koppig op. 98% van de spelers zeiden dat ze zijn koppig waren tijdens een sessie. 79% zegt dat de pesterijen voortgezet daarna.

Helaas, de toxiciteit is niet alleen door middel van vloeken. Veel spelers hebben ook gemeld te zijn lastig gevallen door middel van herhaalde friending, seksuele voorstellen, stuurde ongewenste geschenken en wordt gestalkt buiten het spel.

Jensen

Jensen, die ooit bekend stond als incarnatie, werd verboden in 2013 voor het doseren van andere spelers en naar verluidt mondeling hen te misbruiken. Op dat moment moest hij een levenslange ban te ontvangen. Terwijl hij gestopt met onder zijn eerste boek heb, begon hij het uitvoeren van onder andere namen en coachen van medespelers. Het deel werd door het seizoen 2015 werd Jensen hersteld en speelt nu voor Team Liquid.

Mithy

Mithy is een andere speler die een tijdelijk verbod van LoL ontvangen. Hij ontving zijn ban voor zijn toxisch in de solo-wachtrij. Voor zijn ban, ontving hij een $ 500 boete als gevolg van zijn gedrag. Schijnbaar, dit niet zijn wegen af ​​te schrikken. Ondanks herhaalde waarschuwingen, voortdurend gebruikte hij racistische, lastiggevallen andere spelers, en was verbaal misbruik. Zijn verbod duurde minder dan een jaar, en door het seizoen 2015 werd Mithy weer te spelen. Op dit moment, Mithy is een LoL coach en heeft besloten om zijn carrière als profvoetballer te verlaten in het verleden.

Dardoch

Dardoch is een andere bekende toxische speler. In 2016 ontving hij een twee weken durende ban van het spel. In tegenstelling tot andere spelers, werd zijn ban niet overgeleverd door de makers, maar van zijn team en hun coach. Naar verluidt heeft hij problemen met vele teamleden, die nogal wat wrijving ontstaan. Ongeacht wat de coach ook probeerde, de problemen blijven bestaan, vandaar de opschorting. Hij schijnbaar geleerd van het incident en bleef spelen met Team Liquid na de schorsing.

IWillDominate

IWD of IWillDominate kan gezien worden als een succesverhaal voor giftige spelers. In 2012 werd hij geschorst voor giftige gedrag, met al zijn rekeningen definitief te sluiten en geschorst voor een jaar in de League Championship Series. Hij gebruikte de vrije tijd als zelfverbetering en keerde een jaar later met een gewijzigde naam en een nieuwe houding.

Tyler1

Tyler1 is misschien wel de meest giftige speler aller tijden. Zijn indiscreties werden goed bekend en wijdverspreid, waardoor hij onbepaalde verbod ontvangen in 2016. Hij verluidt lastiggevallen andere spelers, was opzettelijk voeden, geschonden delen en inkoop regels, en doelgericht brak de sportiviteit regels. Interessant, hoewel veel spelers voelde, was hij duidelijk toxisch en kreeg wat hij verdiende, vele andere fans waren erg overstuur en dacht dat hij werd niet eerlijk behandeld. In 2018 Tyler1 terug naar het spel en had gespeeld sinds die tijd.

De giftigheid is een ongelukkige onderdeel van online gaming. De enigszins anonieme karakter van het spel kan maken spelers handelen met kwaadaardigheid. Riot Games heeft hard geprobeerd om te straffen beledigen spelers, maar veel voelt er is nog werk aan de winkel

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now