De meeste Overpowered Champions in League of Legends

In een spel zo groot als League of Legends, met meer dan 130 speelbare kampioenen en groeit, is het onmogelijk om houden elk personage perfect in balans. Zelfs Blizzard, die 15 jaar van de praktijk heeft gehad niet kan houden zijn, relatief beperkt, klasse selectie evenwichtig.

Met de onvermijdelijke onbalans van een dergelijk groot aantal kampioenen om uit te kiezen, wat aanleiding geeft tot de gewaardeerde ‘OP’ rang. Hieronder zijn enkele van de meest overweldigd kampioenen in het spel momenteel.

Top Lane

Darius

Darius is een uitstekende keuze voor solo afspeelwachtrij. Hij stijgt door de gelederen als een top-kampioen en heeft momenteel een indrukwekkende 50.16% winstpercentage. Zelfs goed voor individuele speler vaardigheidsniveau, is het duidelijk dat Darius is een kampioen te overwegen als je wilt de concurrentie weg te blazen.

Het vermogen dat Darius zo gevaarlijk maakt is zijn Hand van Noxus aanval. Deze aanval gaat enorme hoeveelheden schade tijdens het spel. Dankzij dit, kan Darius tank items gebruiken om te verminderen zijn opgelopen schade, zonder in te boeten DPS.

Yasuo

Yasuo, The Unforgiven is een ander OP Top-Lane kampioen. Yasuo schalen en naarmate het spel vordert, maar schijnt aan het begin van de wedstrijd. Zijn hoge mobiliteit en burst schade maken Yasuo dodelijk in één op één gevechten. Zijn hoge mobiliteit maakt het ook mogelijk dat hij gemakkelijk ontsnappen als dat nodig is.

Jungle

Xin Zhao

Xin Zhao is in snel tempo een favoriete personage om wedstrijden te dragen. Xin Zhao is een sneeuwbal kampioen. Wat maakt hem uniek maakt is dat hij een groot aantal kills om sneeuwbal niet nodig. Na slechts een paar kills, sneeuwballen hij in een ongelooflijk krachtige kampioen die snel vijandelijke kampioenen kunnen vernietigen voordat ze zelfs de tijd om te reageren hebben.

Mid-Lane

Zed

Zed is pas onlangs reemerged in relevantie. Voor een tijdje, spelers nauwelijks gebruikt Zed na nerfed, maar met de recente patch updates, heeft hij een heropleving van genoten. Zed doet belachelijk veel schade aan vijanden, maar dat is niet het enige dat hem OP maakt. Zijn ultieme aanval kan omlaag te brengen zowat iedereen op de kaart, zelfs een tank. Als het gaat om rauwe schade-uitgang, Zed is een kracht om rekening mee te houden.

Als je wilt spelen als Zed, echter, moet u wellicht om te zoeken een beetje rond. Hij heeft momenteel een 9,13% verbod tarief, dus verwacht te missen op de af en toe een spel als je wilt hem uitsluitend te gebruiken.

AHRI

De negen staart vos is altijd al een populaire kampioen geweest en heeft consequent aan de top van de hitlijsten geweest. Ze heeft een paar druppels gezien, maar nog steeds weet relevant te blijven. Met de meest recente patch echter haar Charm vermogen heeft nog nuttiger worden. Met haar huidige Charm capaciteit, kan AHRI in-progress dash vaardigheden te onderbreken. Goed geluk om uit de buurt van AHRI nu.

Bot-Lane

Ezreal

Ezreal houdt zijn plek op de OP lijst dankzij zijn hoge schade-uitgang. Hij doet ook zeer goed in team te spelen. Ezreal beschikt ook over een veilige playstyle, waardoor hij moeilijk te verslaan in 1v1.

Conclusie

Riot is altijd bezig om hun personages beter in evenwicht te brengen en op die manier, maakt vaak meerdere kampioenen overmeesterd. Het is een vicieuze cirkel die zich waarschijnlijk voortzetten, zolang het spel zelf.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now