De meest voorkomende fouten in Low ELO

Het duurt enige tijd om onder de knie van League of Legends krijgen. Het beklimmen van de gelederen is niet bedoeld om een ​​leien dakje met alle middelen, maar als je merkt dat je altijd hard werken en krijgen nergens het kan je willen opgeven. Ondanks het analyseren van wat de professionals doen en de herziening van statistieken over en weer, niets lijkt te werken. Maak je geen zorgen! Alle hoop is niet verloren. We maken vaak gemakkelijk fouten kunnen grote invloed hebben op onze rating. Enkele van de meest voorkomende zijn hieronder vermeld.

Een Overlast

Bothering een tegenstander in League of Legends is een onderdeel van het spel. U wilt in het hoofd van een andere gamer om naar uw kans om te winnen. Het kan leuk zijn, maar er is zoiets als meer dan intimiderend een tegenstander. Als het wordt in de weg van je spel, moet u deze af te zwakken. Denk er eens over -. Als u last van een tegenstander, maar niet het verhogen van uw kill streak of statistieken, is het waarschijnlijk om naar te veel

Not Enough Vision

Veel van de League of Legends spelers willen het opzetten van afdelingen sinds visie is vaak de beste manier om een ​​wedstrijd te winnen. U kunt afdelingen te plaatsen en reinigen van uw tegenstander is de hele dag, maar je moet ook kijken naar de visie die u hebt gemaakt. Je moet een oogje op de kaart te houden als u uw afdelingen aan het werk willen. Moet de kaart uw gids om u naar waar je moet gaan. Dit is vooral het geval wanneer je de landbouw. Profiteer van te kijken naar de kaart op een regelmatige basis.

Too Many Mains

Als je merkt dat je maining bijna elke Kampioen in LoL, je doet te veel. Ja, er is een debat over de vraag of dit de juiste strategie te nemen bij het spelen, maar het is niet. Als je wel lage ELO en zijn voortdurend maining, probeer dan alleen met behulp van een handvol of Champions op het meest. Op die manier is het makkelijker om te blijven wie je meteen spelen in je hoofd. U wilt niet om het spel te ingewikkeld door het forceren van jezelf om alles wat je kunt over alle Champions leren.

Position Yourself rechts

Tijdens een gevecht, uzelf positioneren zou de sleutel tot het winnen zijn. Neem een ​​kijkje op waar je staat tijdens team en solo gevechten. Je wilt vechten zoveel Champions mogelijk, maar ook schade toe te brengen om zo veel als je kunt. Afhankelijk van wie je bent, analyseren waar je staat. Veel van de keren dat we niet beseffen dat we zitten in gevaar totdat het te laat is. In leven blijven is de sleutel wanneer je merkt dat je het lijden in de gelederen.

Als je jezelf in lage ELO, moet u de nodige stappen te zetten om je eruit te komen van uw ongewenste situatie. We zijn vaak zelfondermijnende onszelf als we eenvoudige fouten zoals de opgegeven. Zorg ervoor dat wanneer je speelt, betaalt u aandacht aan de details. Dat is waar uw succes is ondergedoken.