De meest geschikte kampioen in LoL selecteren

Zie je jezelf op een of andere manier als een niet te stoppen avatar van echte vernietiging? Ben je eeuwig, stil of sta je op de onbewoonbare berg? Je wilt waarschijnlijk een roofdier op de loer zijn in het midden van de jungle, helemaal klaar om uit de schaduw te slaan, ongeacht de gekozen speelstijl; League of Legends heeft de juiste kampioenen voor jou. Er zijn honderden kampioenen van League of Legends om uit te kiezen en elke kampioen heeft unieke combinaties van speciale kunst, kennis en vaardigheden. De enorme hoeveelheid keuzes lijkt ontmoedigend, maar maak je geen zorgen, want met de juiste techniek of benadering kom je onvermijdelijk uit bij de kampioen die je in staat stelt om te spelen zoals je wilde.

Welke kampioen zou je liever willen doen?

LOL-kampioenen zijn onderverdeeld in verschillende rollen die grofweg hun houding tegenover gevechten weergeven.

 • Assassin

  & nbsp;

  • kan een vijandelijke kampioen onmiddellijk elimineren door krachtige combinaties van vaardigheden en aanvallen uit te schakelen.

   & nbsp;

   • Schutter

    & nbsp;

    Dit valt aan vanuit bereik en vooral hun vaardigheden om de veilige positionering te behouden en extra vuurkracht te bieden. :

    • Adept als het gaat om het houden van de tegenstanders
    • Consistente schade aan het gevecht
    • Glaskanon-hogere schade echter verdedigingen

     & nbsp;

     • Vechter

      & nbsp;

      Het is bekend dat vechters uitdelen en meer schade absorberen. Ze werken nauw samen met de juiste balans tussen verdediging en belediging. Hun capaciteiten helpen bij het opvangen van schade die is genomen of het versterken van schade die in situaties wordt behandeld.

      & nbsp;

      • Mage

       & nbsp;

       De magiërs vertrouwen voornamelijk op het gebruik van vaardigheidscombinaties om de schade te maximaliseren. Hoewel ze in staat zijn om massief te handelen, zijn ze squishy, ​​ze missen vaak vluchtroutes. Mages zijn afhankelijk van de veranderende spreuken om de schade te maximaliseren. Hun vaardigheden variëren van hoge en single-target burst-schade tot verwoestende gebieden van effectaanvallen. Deze zijn kwetsbaar terwijl hun geweldige vaardigheden aan staan.

       & nbsp;

       • Ondersteuning
       • is een kampioen die goed is in het manipuleren van slagvelden op subtielere manieren dan pure schade. Dit is meestal de controle over het geven van visies door afdelingen en ook het dicteren van de kaartcontrole.

        Dit zijn de kampioenen in League of Legends om te overwegen. Afgezien van deze zijn er andere kampioenen waaruit je kunt kiezen, dus beslis beter welke rol je precies wilt spelen, zodat je kunt selecteren welke kampioen het beste bij je past.