Beste Agenten in Waarderen

Bent u op zoek naar de slag op Valorant? Iets wat je zou willen overwegen bij het voorbereiden van het spel is de aard van de agent die u wilt hebben. Verschillende agenten hebben verschillende vaardigheden die de aard van de gameplay u of uw team kan profiteren. Voor de newbie Valorant speler, overweeg dan de volgende aanbevolen agenten voor uw gameplay.

Om de eenheid van de vijf spelers kunnen profiteren van iemand die hen kan doen herleven. Als dit een rol die je op zoek bent op zich te nemen, overweeg dan Sage, waarvan het vermogen om zich te vernieuwen kunnen hun ervaring te verbeteren. Sage kan helpen bondgenoten powerup, maar ze kan ook een muur die beschermt tegen vijanden te roepen.

Voor de speler die het leuk vindt om te spelen agressief of liever die wil domineren, overweeg Breach. Breach is een agent die aardbevingen kunnen veroorzaken, niet te vermelden dat het tegengaan van zijn aanvallen is heel lastig vanwege zijn capaciteiten. Wat is een nadeel aan kracht Breach's? Zijn kracht kan soms overmeesteren die van zijn teamgenoten, dus als u of uw teamgenoten denken van Breach, zorg ervoor dat je weet wat je krijgt bij!

Als u de voorkeur aan de meer subtiele en strategische aanpak, overweeg Cypher. Deze Valorant middel plaats vallen overal, wat de snelheid van de tegenstander. Cypher is een agent die speelt meer een ondersteunende rol dan het leiden van een team. Cypher is een geweldige agent op een team te hebben als hij kan op de loer liggen achter de vijandelijke linies en maak een verrassingsaanval. Een van de dingen die Cypher maken een grote Valorant middel is dat als je eenmaal onder de knie hebt en begrepen de bommen die hij gebruikt, kunt u strategisch te plaatsen achter de vijandelijke linies voor een optimale schade.

Raze is een Valorant agent die is een doorzetter, als hun offensieve vaardigheden zijn niet te vergelijken met anderen. Zij heeft uitstekende kennis van ingewikkelde wapens, niet te vergeten, ze heeft een raketwerper die ruimschoots de schade met een eenvoudige trekkracht van de trekker kan veroorzaken. Een extra voordeel aan het hebben van Raze als een agent is haar granaten die afleiding en beledigende aanvallen te verdienen op de vijand.

Als u liever een agent die flexibiliteit en mobiliteit heeft, overweeg Jett. Haar fysieke kenmerken betekenen ze kan moeilijk klimmen om gebieden en te manoeuvreren bereiken in moeilijk om hoeken te krijgen. Op een bepaalde manier, haar vermogen om snel te verplaatsen maakt haar een harde doelstelling om hit.

Welke stof te halen in Valorant is nooit echt constant. Het kan snel veranderen op basis van de evolutie van het spel, zo up to date te blijven met de agenten die Valorant maken het spel om te spelen.