Best Weapons in Valorant

Bent u een fan van het first-person game, Valorant? Als u bent, weet u hoe belangrijk het hebben van de juiste wapen is als het gaat om het opdoen van ervaring en het doorstromen door de gelederen. Afhankelijk van uw budget, de opties van het vinden van de beste wapen in het spel zijn eindeloos. Om de Valorant gamer te helpen, ongeacht uw vaardigheden en rang, we delen de beste wapens in Valorant te hebben, evenals wat te overwegen bij het kiezen van een wapen.

Als u liever een sneak aanval, de Operator, een Sniper Rifle, is het beste wapen voor je. Het beschikt over lange afstand schieten en precisie. Als je nieuw bent bij Valorant kan de Sniper Rifle een beetje uit je competitie als het gaat voor 4.500 credits. Het vereist enige vaardigheid en kennis om de voordelen van de Operator te maximaliseren. Spelers die ervoor kiezen om te gaan met de Operator moeten zich ervan bewust dat het niet goed doet met kort- of close-range shots. Die baat hebben bij dit wapen? De Operator wordt aanbevolen voor diegenen in de hogere rangen, zoals Valorant, Immortal, of Diamond.

Nieuw bij Valorant? The Ghost pistool zou een geschikte wapen voor de starter speler. Het is niet alleen ideaal voor elk budget, maar ze zijn gemakkelijk te vuur ook. De Ghost is een uitstekend wapen voor die korte en mid-range shots. Het enige nadeel van de Ghost is dat wanneer u meerdere foto's in een rij, de nauwkeurigheid afneemt totdat je stopt en vervolgens heroriëntering.

Bent u op zoek naar een pistool dat opeenvolgende opnamen doet? Denk aan de assault rifle, Vandal. Dit is Valorant equivalent van de AK-47. De Vandal is een van de weinige wapens Valorant dat een terugslag systeem beschikt. Als u niet beschikt over een perfecte doel, misschien bent u in het midden van de gelederen - is dit een geschikt wapen. Waarom? Je hoeft niet om precieze doel om de Vandal te gebruiken.

Bij het zoeken naar een wapen te gebruiken op Valorant, rekening houden met de aard van de speler en karakter je bent. Bent u een sniper? Bent u de verdediging? Of misschien heb je liever van dichtbij en persoonlijk zijn? Welke de voorkeur van de speler, is er een scala aan wapens om uit te kiezen in Valorant. Het enige ding om te overwegen is uw vaardigheid, voorkeuren en stijl. Aangezien Valorant is een team spel, het kiezen van een wapen dat gaat om de missie en dynamische van de groep ten goede komen wordt aanbevolen. De laatste dingen die je wilt zijn allemaal close-range wapens en geen sluipschutters of geweren.