Best TFT Composities Je moet proberen Out

Patches komen en gaan, en daarmee ideaal team composities TFT wijziging in een meta u misschien niet vertrouwd zijn met. De huidige patch is 10.15, dus het is belangrijk om kennis te nemen welk team composities levensvatbaar zijn. Vergeet niet, levensvatbare team comps netten u de overwinning en het winnen is een stuk leuker dan te verliezen.

Met ingang van Patch 10.15, Astro Snipers is een veilige gok voor hoge tier als JÄRVAN's nerfs toestaan ​​dat de kerngroep van Caitlyn, Nautilus, Ashe, Gnar, Jhin, Teemo, Wukong, en Lulu naar Excel meer in de huidige meta. Jhin en Teemo vullen elkaar heel mooi, dus gebruik te maken van de aanval en magie schade items kunnen helpen om uw opsomming proces vrij eenvoudig, vooral in het begin van de wedstrijd.

Een groot ding om kennis te nemen met betrekking tot Astro Snipers is dat uitsplitsing is flexibeler met dit team in vergelijking met andere team Nog geen. Als gevolg hiervan kunt u counterbuilding proberen of te experimenteren een beetje meer voor uw comfort zone (en hopelijk winnen resultaten). Specifieke level-ups verschillen afhankelijk van uw situatie, dus je moet flexibel zijn.

Een andere populaire en succesvolle team samenstelling maken van een aantal golven in de competitieve scene is het Bang Pilots teamsamenstelling. Shaco, Annie, Rumble, Fizz, Loopplank, Karma, Cassiopeia, en Viktor deel uitmaken van het team, en het blinkt uit wanneer beide Shaco en Annie hebben hun artikelen online. Lijkwade van Stilte is een groot punt om te overwegen met dit team, net als Quicksilver en Trap Claw op de super mech.

Shaco aankan vijand draagt ​​terwijl de super mech gepositioneerd met de belangrijkste kracht van de vijand teamsamenstelling. Dodge items en tankiness kan dit team vervelend om het gezicht te maken, vooral omdat het misplays van je tegenstander straft meer dan een heleboel andere teams, dus een sterke aanbeveling om dit uit te proberen. U kunt experimenteren met andere mech-eenheden in het geval van vlekken veranderen ideaal uitsplitsing of als er direct nerfs de genoemde karakters.

Als u op zoek bent naar een team comping dat is onsterfelijk, dan is The Wall is een geweldig team samenstelling om uit te proberen in TFT. Het team bestaat uit Cassiopeia (die langzaam doodt de vijandelijke team), Nautilus, Jayce, Wukong, Mordekaiser, Leona, Poppy en Soraka. Met een blauwe buff op Cassiopeia, moet je om zwaar te investeren in het krijgen van haar om de belangrijkste schade voor het team als uw team sterk is gericht op defensieve acties.

Verdedigend-georiënteerde teams zoals The Wall kan zwaar straffen bepaalde offensieve teams die zich richten op aanval schade. Vroege spel schade is de sleutel, dus proberen om een ​​voorsprong van een soort te krijgen om de dreigende muur die niet zal afbrokkelen onder zware overtreding van je tegenstander zijn. Natuurlijk, als je Cassiopeia niet goed te gebruiken, zal dit team niet optimaal functioneert, zodat een andere samenstelling van het team meer voordelig voor u als u doorgaat met de strijd met een meer defensieve speelstijl kan zijn.

Deze team composities hebben grote scoringskansen en zelfs top 4 resultaten in de competitieve scene en flexibel genoeg zijn om levensvatbaar te zijn in de toekomst patches. Afgezien van al het andere, heb je nodig om de kennis van je vijand team comp en wat ze bouwen, als je kunt niet zomaar klap deze teams elk spel zonder te weten waarom ze werken. Zelfs zo, deze teams zijn nog steeds beginner-vriendelijk en geweldig op hoog niveau te spelen.