Best Players in Valorant

Omdat er nu enige concurrentie in Valorant, uitgebracht door Riot, we nu zien, die een aantal van de beste spelers zijn in de hele wereld.

Wanneer gerangschikt stand kwam, was niets anders dan een volledige succes. Spelers gretig begon te spelen om hun vaardigheden te pronken. Plus, was het mogelijk hen te concurreren met anderen. Aangezien er een objectieve meting rang te bepalen, is het makkelijker om te zien hoe de beste spelers in Valorant zijn. Natuurlijk, je hebt ook nog een aantal toernooien dat de hele tijd gebeuren. Dit geeft ook een duidelijke indicatie van de meest ervaren spelers.

TENZ

TENZ is een voormalig CS: GO speler, en hij was de eerste die de Valorant (nu Radiant) rang in de Verenigde Staten te bereiken. Hij is een populaire Twitch streamer en heeft meer dan 90.000 volgers. Daarom, nieuws verspreidde zich snel dat hij de hoogste rang voor alle anderen had bereikt, samen met zijn Agenten Sage en Jett.

Natuurlijk, nam hij samen met anderen al vroeg in de gesloten beta spel om die hogere rang te bereiken. Toch, hij is een uitstekende speler, en we kunnen niet wachten om te zien wat hij doet in de toekomst.

ShahZaM

ShahZaM was ook een CS: GO-speler en de overstap naar Valorant vroeg op. Hij heeft laten zien veel van de prestaties. Zijn middelen zijn voornamelijk Sage, Breach, en Jett. Deze speler heeft ook een sterke greep van de mogelijkheden en het gebruik van elk één effectief. Hij is een deel van de Sentinel-team, dus we zijn zeker dat hij zal zijn op vele evenementen.

Hiko

Hiko was diep in de CS: GO spel voor meer dan 10 jaar. Hij geeft de voorkeur aan solo plaats te spelen, op de loer, en de koppeling toneelstukken. Hij speelt zeer goed onder druk. In feite kan hij een koppeling 1V4 spel, dat niemand ooit ziet komen te maken. Deze speler heeft de neiging om te gebruiken Agent Breach veel, en hij is een van de beste spelers in Valorant nu.

Elige

Elige speelt CS: GO met Team Liquid. Consequent, is hij bovenaan een toernooi waarin hij binnenkomt geplaatst. Zijn meest recente wedstrijd was voor Valorant bij de T1 Nerd Straat Gamers Uitnodigen. Hier liet hij belangrijke vaardigheden gedurende de hele wedstrijd. Hoewel zijn team, Team Brax, kwam uit op de tweede plaats, wordt hij gezien als de MVP voor dit evenement. Hij speelt altijd Agent Breach, en hij geeft altijd de beste Valorant vaardigheden.

Natuurlijk, dit is gewoon een shortlist van de beste spelers in Valorant. Dit spel nam af en is steeds zeer populair. Met de praktijk, kan je één van de beste en geprezen voor.

Hier kunt u kijken op onze neemt over wat de beste wapens zijn: https://www.boostroyal.com/ blog / Best-wapens-in-Valorant