Best LoL Champion for Beginners

Sorry aan de hand liggende, maar League of Legends is enorm. Zoals, MASSIVE. Er zijn meer dan 130 speelbare legendes voor u om uit te kiezen, en zelfs meer punten en apparatuur aan te passen bouwt, spelenStyles, en statistieken aan de manier waarop u als hen.

Het uitgestrekte natuur biedt een beetje een probleem voor nieuwe spelers proberen te krijgen in het spel. LoL is een van de minder toegankelijke Esports titels die er zijn, en dat is te wijten aan, voor een deel, deze moeilijkheid bij het selecteren en het leren karakters.

Er is echter een kampioen die specifiek door de Riot hoge pieten om hulp te newbies heeft ontworpen te integreren in de League of Legends wereld een stuk eenvoudiger, met een vermogen kit die een gemakkelijke toegang bieden en een speelstijl die veel meer te halen en ga dan andere kampioenen.

Garen

Garen is een goed bereikbaar kampioen voor mensen op zoek naar hun tenen duik in de League of Legends wateren. Hij kreeg een aantal ernstige natuurlijk defensieve mogelijkheden, evenals een vermogen dat hem geeft bonus verdediging en een passieve die hem toelaat om regen gezondheid sneller dan normaal.

Hij heeft ook een fatsoenlijke offensieve mogelijkheden, echter, vooral als je hem spec uit voor het, en in een beetje oefening met zijn capaciteiten. Dit evenwicht tussen aanval en verdediging is wat maakt Garen zo'n go-to aanbeveling voor de nieuwere spelers.

Zijn Q is doorslaggevend staking. Wanneer u deze gebruikt, wordt Garen zomaar geven de vijand voor je een enorme klap met zijn zwaard. De aanval doet fatsoenlijk schade, maar nog belangrijker, het zwijgen ook die hit, wat betekent dat ze niet kunnen spreuken of gebruik vermogens voor een paar seconden, waardoor u een enorm voordeel. Het verwijdert ook alle vertraagt ​​dat Garen wordt beïnvloed door, het versnellen hem desnoods.

Courage is zijn W vermogen. Indien actief, Garen winsten magie, te weerstaan ​​en armor elke keer als hij doodt een eenheid. Deze buff is het equivalent van ongeveer 600 goud waard defensieve items, waardoor het ongelooflijk waardevol. Het vermindert inkomende schade en maakt Garen op de hoogte blijven op het slagveld voor veel langer dan normaal.

Zijn E vermogen is oordeel. Dit is een AoE vaardigheid die nuttig zijn voor duelleren, of voor het snel uitroeien van grote groepen minions is. Het is een spin aanval, dus Garen draait in cirkels meerdere malen met zijn zwaard, in wezen verandert in een echt groot, en echt scherp, Beyblade.

Demacian Justitie Garen's R vermogen. Deze ultieme is zogenaamde execute. Dat betekent dat het is ontworpen om gevechten te eindigen in een klap in plaats van de behandeling van een grote bulk van de schade. Te dien einde, de mogelijkheid impliceert Garen laten vallen van een enorme zwaard op zijn doel. Het zwaard heeft meer schade aan het meer de gezondheid van de vijand ontbreekt, dat is wat maakt het een uit te voeren vermogen.

Dit alles put maakt samen spelers te halen Garen vrij gemakkelijk en hoeft alleen maar een beetje oefening voor het echte waarde eruit te komen van zijn kit. Dus als je in de markt bent voor uw eerste LoL kampioen, overwegen om hem een ​​spin. Snap je? Oorzaak zijn E vermogen is een spin? Laat maar.