Alternatieve League of Legends Game Modes

League of Legends is een van 's werelds toonaangevende concurrerende MOBA games, en er is een reden voor. In de loop der jaren heeft Riot het spel verfijnd en systematisch vervaardigde een ingewikkeld en levendige spel dat alleen blijft geven.

In de loop der jaren zijn gegaan in de creatie van dit spel, hebben we een fenomenale hoeveelheid verschillende spelmodi toegevoegd gezien.

De typische vijf op vijf concurrerende speltype doet verbrand je na een tijdje, het maken van de unieke en eigenzinnige seizoensgebonden evenementen een broodnodige adempauze.

Hoewel de game modes zijn in het algemeen niet hier te blijven, maar biedt wel de broodnodige plezier in een omgeving die anders is overweldigend giftig en ernstig.

What the Game Modes meebrengen

In het algemeen, de alternatieve League of Legends game modes komt met een ernstige of stat boosts die worden toegepast op alle spelers over de hele linie.

Dit kan variëren van snelheid verhoogt tot ups te vallen, tot een verhoging van de snelheid waarmee mensen verdienen goud.

Bij gelegenheid, je zou iets te zien een beetje meer uniek. Neem Ascension, bijvoorbeeld. Deze game mode was volledig uniek in zijn uitspraak. Het wankelde de snelheid waarmee elke speler kan de fontein aan het begin van het spel hen teleport over de kaart te verlaten en moest een aangewezen punt zodra ze deden.

De game mode werd punten gebaseerd en werd gekenmerkt door een neutrale mob die geschonken een super buff eenmaal gedood.

Hoewel spelmodi dat dit uniek zijn, zijn er maar weinig tussen, het is altijd leuk als men rond komt.

Rotating Game Modes

Elk jaar, Riot heeft een roterende spelmodi model waarin alternatieve spelmodi worden ingeschakeld en uitgeschakeld op bepaalde momenten in het jaar. Dit houdt het spel interessant en maakt het mogelijk om zowel de introductie van nieuwe games, evenals de terugkeer van een aantal fan favorieten.

Er zijn meestal zeven of acht spelmodi gedurende het hele jaar, die draaien op een enigszins maandelijkse basis. Sommige spelmodi langer dan anderen, dus wilt u ervoor zorgen dat u gebruik maken van een type dat u als terwijl het beschikbaar is.

Net als de rotatie, bij gelegenheid, zijn er seizoensgebonden evenementen die het werven van nieuwe game modes, ook. Voor dingen zoals Kerstmis en andere feestdagen, is het niet ongewoon om een ​​passend thema spelmodus toegevoegd voor een week of twee te zien.

Zo niet, op zijn minst, het spel ondergaat typisch een visuele revisie om de festiviteiten te passen in die tijd van het jaar.