2015 MMR-straffen

Riot heeft zojuist de gedetailleerde straffen aangekondigd voor spelers die hebben deelgenomen aan MMR ELO-boosting. In het artikel zal ik stilstaan ​​bij de luchthartigheid van de verklaring die ik leuk en leuk vond om te lezen. Ten eerste als je niet speelt op de Noord-Amerikaanse server zou je dit saai vinden, aangezien de officiële rel-verklaring alleen van invloed is op de NA-spelers. nu gaat het eerste gedeelte van de verklaring over hoe het Riot-team zich heeft toegewijd en de manier waarop deze jongens extra inspanningen hebben geleverd in het ELO-boostdetectiesysteem. Er is geen exacte informatie over hoe het systeem kan werken en vanaf dit punt kunnen we het als een leugen beschouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dit te zeggen sinds ik de relatie tussen Riot en de manier waarop ze de ELO-boostindustrie hebben geprobeerd, heb onderzocht. Elk jaar brengen ze een aankondiging uit over hoe ze dit jaar zullen vechten en de ELO-boost zullen straffen. Ze doen dit om te bewijzen dat ze volledige autoriteit hebben over hun spel. We kunnen duidelijk zien dat ze daarin faalden. De aankoop van een ELO-boost van BoostRoyal of van een andere professionele ELO boost-provider die enige geloofwaardigheid heeft, zal het account van de gebruiker geen schade toebrengen, omdat het onmogelijk is iemands account voor ELO-boost-activiteiten op te sporen. De professionele sites maken allemaal gebruik van VPN-beveiligingsdiensten om ervoor te zorgen dat de veiligheid van ELO verbetert. In de aankondiging gaat het volgende deel over de straftypen die de gebruiker kan krijgen voor ELO-boost-activiteiten die totaal onzin zijn als we rekening houden met het volgende en het grappigste deel ervan. Volgens het artikel is er de meest up-gestemde vraag van een gebruiker die we van dichtbij moeten bestuderen. Als een eenvoudige speler werpt hij de vraag op: Hoe weet het systeem dat een account ELO-boost krijgt? Er antwoorden van de Riot admins zijn hilarisch. Hier is mijn favoriet van Riot Cluvie: ik denk dat als we hier in detail treden, er iets te veel informatie achter onze detectiemethode zou verschijnen. Dat gezegd zijnde, we gaan door middel van uitgebreide audits om nauwkeurigheid te garanderen en kijken naar verschillende factoren, niet slechts een paar dingen.
Een ander interessant antwoord kwam van DrCyanide die vertelt dat het systeem verschillende spelers op de account ontdekt door hun in -spel gewoonten zoals Flash on D of F, Locked Camera vs Unlocked bijvoorbeeld. Hij zegt ook dat het systeem door deze factoren ook in staat is om een ​​virtuele vingerafdruk te creëren die het mogelijk maakt ELO-boosters te detecteren. Het grappige is dat als ik in plaats daarvan met Flash op D ga spelen op F en de volledige focus in mijn spel leg en ik kan niet stoppen tot goud ik van brons heb aangezien het mij eens in de eerste jaren van de game is overkomen er voor verbannen worden? De blogsport maakt een totale onzin die ik uit ervaring kan opmaken. Er is elk jaar een blog bij Riot om ELO-boosters weg te jagen, maar er is niets anders dat ze ertegen kunnen doen.

Hier is de link als je deze nog niet hebt gezien: & nbsp; http: // boards.na.leagueoflegends.com/en/c/miscellaneous/jQLiEW6h-mmr-boosting-punishments-for-the-2015-season . & nbsp; & nbsp;