LoL Boost

LoL Boost

Account leveling

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
Checkout
Apply
Total amount
US$ 327,4
US$ 294,4
27.890
Geschatte voltooiingstijd 4-6 dagen
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hoe koop ik?
An effortless rank-up process.
Selecteer de details van uw aankoop.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

De bron van Level Boosting

In seizoen 8 heeft Riot eindelijk de level 30 barrière ontgrendeld op LoL. De ontgrendelde level feature biedt eindelijk aan dat spelers hun inspanning dat ze in het spel hebben gestoken op een aantrekkelijke manier kunnen tonen op hun LoL account. Spectaculair hoge levels behalen vereist een immens aantal inspanning en tijd van de speler. Level boosting van BoostRoyal is een nieuwe innovatieve service gefocussed op League spelers die op zoek zijn naar het verhogen van hun account level met behulp van een competente booster. Het principe van level boosting is om een level doel van de klant te behalen in een zo kort mogelijke tijdsspanne. Om extraordinaire resultaten te behalen in het levelen zullen onze meest gekwalificeerde boosters klaar staan om op de gebruiker zijn account te spelen om XP te verdienen en hogere levels te behalen.

Voordelen van het nieuwe ongelimiteerde Levels systeem

Met de lang verwachte upgrade van Riot, krijgen goed presterende LoL spelers eindelijk een nieuw beloningssysteem die het mogelijk maakt om de tijd gespendeerd aan het spel goed te meten. Een andere meting, de ontgrendelde level systeem in het spel geeft LoL spelers extra motivatie. Van nu af aan, kunnen spelers die in competitie zijn met elkaar niet alleen hun prestaties kunnen vergelijken in de game met ELO maar ook met de account level indicatie. Een andere spannende toevoeging is het nieuwe beloningssysteem. Door normal of ranked games te spelen op jouw LoL account, zul je beloond worden met nieuwe en opwindende beloning elke keer je een level stijgt.

Boost jouw LoL account

Bij het aankopen van een level boosting bij BoostRoyal, zullen de League spelers beloningen verdienen door stijgen van levels op de snelste en rendabelste manier. Als je van plan bent te concurreren met je mede spelers in termen van een hogere level te behalen is level boosting de meest comfortabele manier om dit te doen. BoostRoyal biedt een exceptionele level boosting ervaring voor LoL, een samengestelde competitieve prijspunt en uitstekende performance van de boosters. In vergelijking met andere alternatieven door het gehele segment, zijn onze voordelen en exclusiviteit van deze service dat BoostRoyal aanbiedt duidelijk voor elke toekomstige klant. Geniet van deze nieuwe service van BoostRoyal, de enigste officiële boost bedrijf met een wijd aanbod aan uitstekende LoL gerelateerde services.