LoL Boost

LoL Boost

Account leveling

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
-
+
-
+
Checkout
Total amount
Loading..
Geschatte voltooiingstijd 4-6 dagen
Onze kenmerken
Waarom kiezen voor BoostRoyal?
Offline verschijnen
Offline verschijnen
Geen van je vrienden zal de booster zien spelen op jouw account.
VPN-versleuteling
VPN-versleuteling
Uw account blijft veilig met ons geavanceerde VPN-systeem.
Bestelling volgen
Bestelling volgen
Volg uw bestelling efficiënt en moeiteloos via de klantenzone.
Gratis extra opties
Gratis extra opties
Aangepaste rollen en kampioenen, VPN en offline modus, zijn standaard aanwezig.
Loyaliteitsbeloningen
Loyaliteitsbeloningen
Ontvang aanzienlijke kortingen, cashbackbeloningen op alle bestellingen en gratis LoL-accounts.
24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning
Vertrouw op ons professioneel ondersteuningsteam 24/7.
Hoe koop ik?
Een moeiteloze rangschikking.
Kies uw favoriete dienst
Selecteer eerst je spel en methode om hogerop te komen. Er zijn verschillende manieren om uw gewenste doel te bereiken. Kies de manier die het beste bij je past.

U kunt altijd met ons praten via live chat als u hulp nodig heeft.
Gratis extra aanpassingen.
Intuïtief en ongecompliceerd aankoopproces.
Aan de slag
1- Dienst kiezen
Selecteer en pas uw gewenste dienst aan.
2- Volledige betaling
Kies de gewenste betalingsmethode.
3- Rank-up
Volg uw bestelling en live chat met uw booster.
Onze Gemeenschap
Powered by reviewsio

De bron van Level Boosting

In seizoen 8 heeft Riot eindelijk de level 30 barrière ontgrendeld op LoL. De ontgrendelde level feature biedt eindelijk aan dat spelers hun inspanning dat ze in het spel hebben gestoken op een aantrekkelijke manier kunnen tonen op hun LoL account. Spectaculair hoge levels behalen vereist een immens aantal inspanning en tijd van de speler. Level boosting van BoostRoyal is een nieuwe innovatieve service gefocussed op League spelers die op zoek zijn naar het verhogen van hun account level met behulp van een competente booster. Het principe van level boosting is om een level doel van de klant te behalen in een zo kort mogelijke tijdsspanne. Om extraordinaire resultaten te behalen in het levelen zullen onze meest gekwalificeerde boosters klaar staan om op de gebruiker zijn account te spelen om XP te verdienen en hogere levels te behalen.

Voordelen van het nieuwe ongelimiteerde Levels systeem

Met de lang verwachte upgrade van Riot, krijgen goed presterende LoL spelers eindelijk een nieuw beloningssysteem die het mogelijk maakt om de tijd gespendeerd aan het spel goed te meten. Een andere meting, de ontgrendelde level systeem in het spel geeft LoL spelers extra motivatie. Van nu af aan, kunnen spelers die in competitie zijn met elkaar niet alleen hun prestaties kunnen vergelijken in de game met ELO maar ook met de account level indicatie. Een andere spannende toevoeging is het nieuwe beloningssysteem. Door normal of ranked games te spelen op jouw LoL account, zul je beloond worden met nieuwe en opwindende beloning elke keer je een level stijgt.

Boost jouw LoL account

Bij het aankopen van een level boosting bij BoostRoyal, zullen de League spelers beloningen verdienen door stijgen van levels op de snelste en rendabelste manier. Als je van plan bent te concurreren met je mede spelers in termen van een hogere level te behalen is level boosting de meest comfortabele manier om dit te doen. BoostRoyal biedt een exceptionele level boosting ervaring voor LoL, een samengestelde competitieve prijspunt en uitstekende performance van de boosters. In vergelijking met andere alternatieven door het gehele segment, zijn onze voordelen en exclusiviteit van deze service dat BoostRoyal aanbiedt duidelijk voor elke toekomstige klant. Geniet van deze nieuwe service van BoostRoyal, de enigste officiële boost bedrijf met een wijd aanbod aan uitstekende LoL gerelateerde services.